Prvi korak do spremembe

Addamo

Nekaj prednosti uporabe Addama

  • Povečana produktivnost: s stranmi za dnevno in tedensko načrtovanje, vam Addamo pomaga pri določanju prioritet vaših nalog in učinkovitejšem upravljanju časa, tako da lahko naredite več v krajšem času.
  • Izboljšane navade: z uporabo strani za sledenje navadam v Addamu lahko vzpostavite nove navade in rutine ter spremljate svoj napredek, s čimer boste lažje naredili pozitivne spremembe v svojem življenju.
  • Večje samozavedanje: Strani za zastavljanje ciljev v Addamu vam pomagajo določiti prednostne naloge in želje, tako da lahko svoja dejanja uskladite s svojimi vrednotami in ostanete zvesti sami sebi.
  • Izboljšana motivacija: Addamo je poln navdihujočih citatov in pozivov, ki vas spodbujajo, da nadaljujete, tudi ko postane težko.

Naročite Addamo rokovnik za osebni razvoj še danes in začnite živeti svoje najboljše življenje!

Italjanska vezava

Italjanska vezava z zaokroženim hrbtom omogoča lažje odpiranje in prijetnejšo uporabo. 

Naj vas razveseljuje njegova uporabnost, lep design in kvalitetna izdelava.

Pri vezavi knjižnega bloka je uporabljena italijanska. Le ta je ena najbolj trajnih, lepih in edinstvenih modelov vezave knjig. Korenine te umetnosti segajo daleč v zgodovino. Za popolno obvladovanje te tehnike pa se mojstri usposabljajo več let.  Ker je Addamo šivan, ga je veliko lažje odpirati, saj je veliko bolj prožen.

Tam, kjer ga odpreš na tisti strani ostane. Te vezave so tudi trajneše in varnejše saj so strani zaščitene z močno nitjo.

Nov življenjski slog

Zakaj Addamo vsebuje 90-dnevne strani za načrtovanje?
Ustvarjanje navade traja 21 dni, življenjski slog pa 90 dni.

Z Addamom izboljšaj:

Kolikokrat ste razmišljali o hujšanju, izboljšanju zdravja ali pa samo o tem, da bi lahko pretekli nekaj kilometrov? Kolikokrat ste iskali »kako shujšati« in prebrali nešteto člankov, načrtov obrokov ali programov vadbe? Kolikokrat vam je uspelo uresničiti vaše sanje glede vašega življenjskega sloga?

Če vam je enkrat, dvakrat ali večkrat spodletelo, to še ne pomeni, da nikoli ne boste dosegli svojih ciljev. To samo pomeni, da si niste postavili jasnih in dobro zastavljenih ciljev, da niste imeli trajnostnega načrta in da se niste zavedali moči, ki jo lahko ustvari vaš um.

Če ste kdaj poskušali zaslužiti določeno vsoto denarja ali ustanoviti in voditi uspešno podjetje, veste, da je pot do uspeha  zahtevna, polna vzponov in padcev.

 Addamo vam zato ponuja priložnost, da svojo pot začnete pravilno, z jasno vizijo, popolnim samozavedanjem, zavedanjem moči lastnega uma in želja ter s popolno postavljenimi prednostnimi nalogami.

Sami smo močni, v bistvu pa smo še vedno družbena bitja. V kolikor smo nekoč čutili, da nikogar ne potrebujemo in da smo samozadostni, so tesni odnosi za večino nas jedro življenja.

Medosebni odnosi so zapleteni, saj vključujejo interakcijo dveh ali več ljudi. V kakršnih koli odnosih morate razumeti sebe in svoje potrebe, pa tudi potrebe osebe, ki vam je blizu. Vedno je treba najprej razumeti sebe, svoje cilje, želje in potrebe, da bi lahko imeli kvaliteten odnos z drugimi.

Tu nastopi Addamo – s tem priročnikom se boste popolnoma zavedali sebe in natančno označili svojo pot do uspešnih in izpolnjujočih se medsebojnih odnosov.

Kako vam lahko Addamo spremeni življenje?

Addamo je priročnik, ki spreminja življenje in vsebuje vse bistvene predmete, ki vam pomagajo pri vašem edinstvenem življenjskem pristopu. Vsebuje najpomembnejša orodja za določanje ciljev, ohranjanje pozornosti, načrtovanje dneva in tedna. 

Pomaga vam najti, načrtovati in nadzorovati svojo individualno pot do uspeha. 

Čustvena frekvenca

Čustva so vaš odziv na določen notranji ali zunanji dogodek. Čustva so močni občutki, ki izhajajo iz določene okoliščine, v kateri se znajdete, iz vašega razpoloženja ali odnosa, ki ga imate z drugimi. Čustva so biološki akcijski programi, ki izhajajo iz interakcije telesa in možganov in so pod stalnim vplivom kognitivnih procesov.

Številni strokovnjaki so skušali čustva kategorizirati ali količinsko opredeliti. Zato lahko naletite na različne izraze, kot so “pozitivna in negativna” čustva, “prijetna in neprijetna”, “funkcionalna in nefunkcionalna” ali “intenzivna in manj intenzivna” čustva. Verjetno ste opazili, da  vaša čustva niso vedno enako intenzivna. Tako se lahko sreča stopnjuje od majhnih vsakdanjih radosti do izjemne sreče.

Čustva imajo štiri komplementarne komponente – vibracijsko frekvenco, fiziologijo / biologijo, vedenjsko in umsko komponento. Vse so medsebojno odvisne in se dopolnjujejo.

About Us

Use this section to describe your company and the services you offer.

Nekaj prednosti uporabe Addama

benefit 1

A short description of the benefit.

benefit 2

A short description of the benefit.

benefit 3

A short description of the benefit.

benefit 4

A short description of the benefit.

Nekaj prednosti uporabe Addama

This text briefly introduces visitors to your main services.

Service 1

A short description of the service and how the visitor will benefit from it.

Service 2

A short description of the service and how the visitor will benefit from it.

Service 3

A short description of the service and how the visitor will benefit from it.

Service 4

A short description of the service and how the visitor will benefit from it.

Nekaj prednosti uporabe Addama

A short introduction to your team members and why their background should inspire potential clients’ confidence.

Employee Name

Job title

Employee Name

Job title

Employee Name

Job title

Employee Name

Job title

Nekaj prednosti uporabe Addama

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Začnite danes!

Pot osebne spremembe vas že čaka. Naročite rokovnik po svojem okusu in se prepustite sebi!

Shopping Cart